Și în acest an, până pe 25 mai 2023 poți alege să transformi pânăla 3,5% din impozitul tău pe venit în șansa unei persoane la recuperare.

În anul 2022 au fost 654 persoane evaluate şi informate, din care 482 cazuri noi și 172 revenite. Oferim anual consiliere individuală, consiliere de grup și seminarii educaționale persoanelor care suferă de această boală a dependenței. Prin intermediul serviciilor noastre reușim să transmitem mesajul în comunitate la mai multe persoane. Am concluzionat că de cele mai multe ori, mulți oameni  nici nu contemplă ideea că EXISTĂ O SOLUȚIE la problema lor. De aceea de 22 de ani suntem alături de familii și tinerii care suferă de această boală a dependenței sau lângă cei care încă nu au aflat că dependența este o BOALĂVEZI ACTIVITĂȚILE NOASTRE DIN 2021 și 2022  AICI

 Oferim servicii de Centrul de ziconsiliere individuală, consiliere de grup și seminarii educaționale persoanelor care suferă de boala dependenței și publicului larg.

 Cei mai mulți oameni nici nu contemplă ideea că  EXISTĂ O SOLUȚIE la problema lor. Consilierii și voluntarii din adicții sunt AICI PENTRU TINE.

Pe lângă serviciile sociale și de consiliere Asociația pentru Recuperare și Consiliere în Adicții și Dependențe își propune să promoveze educația despre boala adicției și prevenire a consumului de droguri și a comportamentelor adictive, contribuind la formarea de specialiști în domeniul adicțiilor.

Trebuie să continuăm, iar pentru asta avem nevoie de tine! Sprijină-ne să susținem munca voluntarilor și consilierilor noștri, pentru a duce mesajul de speranță, acolo unde puțini pot să o facă.

DE CE SĂ REDIRECȚIONEZI până la 3,5%?

Este gratuit! Această sumă nu reprezintă o sponsorizare sau donație privată și nu te costă nimic. În cazul în care nu redirecționezi acești banii rămân statului.

CUM TREBUIE SĂ PROCEDEZI?

DESCARCĂ formularul 230 dacă în 2022 ai avut venituri din salarii sau din pensii.

COMPLETEAZĂ formularul de mână, cu majuscule. Nu este necesară specificarea sumei (instituția fiscală o va calcula și o va vira conform legii) și nici atașarea Fișei Fiscale. Datele bancare sunt precompletate pentru Asociația ARCADE.

TRMITE formularul completat direct la registratura administrației financiare de care aparții sau la oficiul poștal, prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire, până la data de 25 mai 2023 sau îl poți aduce la sediul nostru. Dacă ai nevoie de ajutor, dă-ne un telefon și găsim împreună o soluție.