Organizat de: Asociația pentru Recuperare și Consiliere în Adicții și Dependențe în parteneriat cu Asociația Filantropică Medical Creștină Christiana Cluj prin Programul Sf. Dimitrie Basarabov.

Data: Vineri, 27 septembrie 2019, orele 17.00 – 20.00, cu plecare de pe str. Salcâmului nr.20, Cluj-Napoca

Traseul marșului (pietonal)

Plecare ora 17.00 – str. Salcâmului nr. 20 – str. Uzinei electrice – Aleea Stadion - latura de nord  a Parcului Central „Simion Bărnuțiu”– str. Barițiu – Piața Mihai Viteazu – str. Cuza Vodă – latura de sud vest a Pieței Avram Iancu (staționare 10 min) -  B-dul Eroilor – latura de sud-vest a Pieței Unirii (staționare 20 min și realizarea unei scenete) – str. Napoca - Piața Lucian Blaga – str. Petru Maior – str. Moților – str. Oțetului – Canalul Morii – str. Salcâmului nr. 20 (Sosire maxim ora 20.00)

Scopul marșului este de a promova mesajul că există o soluție pentru cei care suferă de dependența de droguri/alcool/comportamente și că putem lupta împreună ca și comunitate și în familie pentru prevenirea instalării acestei boli. „Prevenirea funcționează. Consilierea e eficientă. Oamenii se recuperează”.

Confirmăm și susținem că recuperarea din adicții nu doar că este posibilă, ci este o realitate. Majoritatea oamenilor au văzut cum arată dependența și urmările ei, dar nu mulți au „văzut” Recuperarea, mai ales în acest fel.

Suntem aici să combatem STIGMA asociată abuzului de substanțe și să creștem conștientizarea beneficiilor pe care recuperarea le poate aduce individului și familiei sale, dar și întregii comunități.

Cine poate participa? acest eveniment este liber și deschis publicului larg, tuturor celor care doresc să susțină cauza noastră

Parteneri: Primăria și Consiliul local Cluj-Napoca, Direcția de Asistență Socială și Medicală Cluj-Napoca, Facultatea de Asistență Socială Cluj-Napoca, Mitropolia Clujului, Maramureșuului și Sălajului, Preventis, Radio Renașterea și parteneri media.

Pentru informații suplimentare vă rugăm să ne contactați la email: arcade.romania@gmail.com.

Telefon: 0727337942 sau 0728308915.

 

Coodonator proiect,
Claudia Varga

 

Cluj-Napoca, 05 septembrie 2019

 

Deascarcă anunț